Super League: Φινάλε με νίκη για τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 20:53
UPD:23:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκλεισε ιδανικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας με 2-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού και φτάνοντας τους 67 βαθμούς σε 30 αγώνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Ντομίνγκες να ανοίγει το σκορ στο 37΄ και τον Ελιονούσι να το διαμορφώνει στο 79΄.

Ο Τάκης Λεμονής επιθυμούσε να δει την ομάδα του να κλείνει τη σεζόν όπως αρμόζει σε μια πρωταθλήτρια και οι παίκτες του το έπραξαν στο ακέραιο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο σφύριγμα και στο 18΄ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, αλλά για άλλη μια φορά φέτος μια κεφαλιά του Όσκαρ Καρντόσο σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 37΄ ο Παραγουανός... διπλασίασε τα δοκάρια του, με νέα κεφαλιά (!), όμως αυτή τη φορά στη φάση ενεπλάκη ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος επωφελήθηκε από την επαναφορά της μπάλας κι άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ακόμη κι έτσι η πειραϊκή ομάδα είχε τον έλεγχο και συνέχισε να υπερέχει, με τον Ελιονούσι να αποτυγχάνει στο 74΄ σε δύο διαδοχικές προσπάθειες με σουτ.

Τελικά ο Νορβηγός το πέτυχε με την... τρίτη, καθώς στο 79΄ νίκησε τον Κυριακίδη, για να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι στοι 87΄ με τον Κλέσιο, που νικήθηκε από τον Καπίνο στο μεταξύ τους τετ α τετ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις