Χιμένεθ: «Δεν έχω προτίμηση για τον αντίπαλό μας στον τελικό»

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 22:31
UPD:22:35
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έδειξε να έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον αντίπαλο της Ένωσης στον τελικό.

A- A A+

Ένα λάθος έφερε το γκολ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς μέχρι το 82ο λεπτό, ενώ μετά από σχετική ερώτηση δεν έδειξε να έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον αντίπαλο της Ένωσης στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

«Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση γιατί είχαμε τον έλεγχο του ματς. Ο Ολυμπιακός φάνηκε μόνο μετά το γκολ που ήταν δώρο δικό μας. Μέχρι τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν μας είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα».

«Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Αραούχο είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε. Η αποβολή του Ανέστη είναι κάτι που θα πρέπει να μας διδάξει. Εγώ πραγματικά στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί ένας τερματοφύλακας να δέχεται σε 30 δευτερόλεπτα δύο κίτρινες κάρτες επειδή είχε έναν παίκτη μπροστά του. Προσοχή δεν θέλω να πω ότι ήταν μόνος του, νομίζω ότι ήταν ο Καρντόσο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό: «Δείχνω σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Δεν θα το αλλάξω τώρα. Είμαστε στον τελικό, περάσαμε μια δύσκολη ομάδα και είτε με ΠΑΟΚ είτε με Παναθηναϊκό ο τελικός θα είναι δύσκολος».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις