Λεμονής: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα στα δύο ματς με την ΑΕΚ»

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 22:25
UPD:22:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Γυρίζουμε πίσω και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια κι αυτό ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Τάκης Λεμονής.

A- A A+

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Τάκης Λεμονής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η καλύτερη ομάδα στις δύο αναμετρήσεις δεν ήταν τελικά αυτή που προκρίθηκε, ενώ αναφέρθηνκε για μία ακόμη φορά στη διαιτησία.

«Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια συνολικά, θεωρούμε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την πρόκριση. Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε γκολ με το χέρι, ενώ απόψε ο Βράνιες θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από νωρίς. Εμείς ως Ολυμπιακός δεν στεκόμαστε σε τέτοια θέματα.

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας σεζόν όπου συνέβη κάτι πολύ ωραίο. Τέσσερις ομάδες ξεκίνησαν για το πρωτάθλημα και ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού υπήρξε ο Πανιώνιος.

Διάβασα πολλά για τις δηλώσεις του Κώστα του Φορτούνη. Δεν ήρθαμε εδώ να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε εκ των πραγμάτων η καλύτερη, αφού πήραμε το πρωτάθλημα έχοντας αλλάξει πέντε προπονητές, ενώ σε όλη τη σεζόν πήραμε μόνο δύο πέναλτι.

Γυρίζουμε πίσω και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια κι αυτό ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές.»


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις