Super League: Η ΑΕΚ (2-0) έστειλε τον Λεβαδειακό στη Β΄ Εθνική

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 21:17
UPD:21:27
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την 29η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και καταδίκασε τους «πράσινους» σε υποβιβασμό στη Football League με βάση τη βαθμολογία, εφόσον δεν υπάρξουν ποινές σε άλλες ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ζωηρά και στο 2ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την αποβολή του Βράνιες για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Τόνι Σίλβα (σπρώξιμο), που θα έβγαινε μόνος απέναντι στον Μπάρκα, αλλά ο Ζαχαριάδης έδειξε «παίζετε». Σ

το 8΄ το διαγώνιο σουτ του Καραμπουέ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 34΄ το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Σουμπίνιο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, σε ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 51΄, όταν ο Σίλβα βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα, αλλά πλάσαρε άουτ. Από την πλευρά της, η Ένωση απειλούσε μόνο με μακρινά αλλά άστοχα σουτ, αλλά στο 59΄ ο Ναμάσκο επενέβη ουσιαστικά στην προσπάθεια του Γιόχανσον.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα απίστευτη ευκαιρία στο 73΄, όταν ο Καραμπουέ βγήκε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Νιάσε, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Μια ευκαιρία που πληρώθηκε στο 87΄, όταν ο Αραούχο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναμάσκο έστειλε την μπάλα στα πόδια του Μουλόπουλου προσπαθώντας να αποκρούσει, κι από εκεί κατέληξε στα δίχτυα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις