Super League: Έτοιμος να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 13:03
UPD:15:08
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το πρωτάθλημα βρίσκεται πια μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, τόσο ως προς τις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης όσο και για τις τελευταίες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χρειάζεται απλώς ένα βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ενώπιον του κοινού τους, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν τη συνάντηση σε φιέστα, προσφέροντας καλό θέαμα και γκολ ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τον Πλατανιά και θέλει πάση θυσία τρίποντο για να παραμείνει μόνος στη δεύτερη θέση και σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή, δια παν ενδεχόμενο…

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου να προσπεράσει τον τρίτο Πανιώνιο, αν οι «κυανέρυθροι» έχουν απώλεια στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην αδιάφορη Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ θα παίξει στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό, που «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται επίσης οι υπόλοιπες συναντήσεις, αφού το αποτέλεσμά τους θα επηρεάσει άμεσα την κατάσταση στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Βέροια, που ήδη έχει υποβιβαστεί, θα παίξει στην έδρα της με τον Αστέρα Τρίπολης, η Λάρισα θα υποδεχθεί την Ξάνθη και ο Ηρακλής τον Παναιτωλικό στο «Καυτανζόγλειο», σε παιχνίδια που χαρακτηρίζονται «ζωής και θανάτου».

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00): Βέροια-Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής-Παναιτωλικός, Κέρκυρα-Πανιώνιος, ΑΕΛ-Ξάνθη, Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Πλατανιάς-ΠΑΟΚ    

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις