Β. Λεβέντης για Υγεία: Να διερευνηθεί και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 20:58
UPD:13/04/2017 01:18
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως «με όσες εξεταστικές ή προανακριτικές έγιναν στο παρελθόν δαπανήθηκαν ώρες άσκοπα».

A- A A+

Να συμπεριληφθεί στην έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής στον χώρο της Υγείας και η περίοδος διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής.

«Άκουσα το επιχείρημα από υπουργό ότι δεν βάζουμε την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχουμε μια διαδρομή που το εγγυάται. Δεν είναι καλό να επικαλούμαστε τη διαδρομή μας και να μην βάζουμε την δική μας περίοδο. Το αντίθετο έπρεπε να κάνει για να αποδείξει ότι η διαδικασία είναι διαφανής και ότι δεν φοβάται τίποτα», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι «σίγουρα στο χώρο της υγείας γινόταν πάρτι», ωστόσο τόνισε πως «με όσες εξεταστικές ή προανακριτικές έγιναν στο παρελθόν δαπανήθηκαν ώρες άσκοπα».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επανέφερε εξάλλου την πρότασή του να ελέγχονται από εισαγγελέα οι μεγάλες προμήθειες, αν θέλει όπως είπε, η κυβέρνηση να πατάξει τη διαφθορά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή