Volkswagen: Θηριώδες σε όλα του το νέο Amarok

Με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και τιμή από 38.750 ευρώ
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 09:17
UPD:09:17

Το νέο VW Amarok έχει 100% ικανότητα αναρρίχησης, αφού μπορεί να ανέβει σε πλαγιές με κλίση 45° ακόμα και με έναν τόνο φορτίου.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Χάνοντας το εμπορικό πλεονέκτημα του 2λιτρου μοτέρ το οποίο διέθετε έως τώρα, το νέο Amarok έρχεται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά τόσο στη σχεδίαση όσο και στους τομείς της ασφάλειας και της άνεσης. Στο εμπρόσθιο τμήμα εντύπωση προκαλούν οι λεπτομέρειες από χρώμιο στη νέα μάσκα, στο πίσω τμήμα κυριαρχούν οριζόντιες και κάθετες γραμμές, με τα κόκκινα φωτιστικά σώματα να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο, ενώ στην καμπίνα και η εργονομία είναι βελτιωμένη και τα υλικά δείχνουν πιο ποιοτικά, παραπέμποντας σε πολυτελές SUV.

Ο νέος πανίσχυρος και ταυτόχρονα ιδιαίτερα οικονομικός κινητήρας 3.0l V6 τεχνολογίας TDI EU6 με 204 και 224 και ροπή αντιστοίχως 500Nm από τις 1.250 σ.α.λ. και 550Nm από τις 1.400 σ.α.λ. συνδυάζεται με μόνιμη τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που χάρη στις μακρύτερες σχέσεις μειώνει τις στροφές και την κατανάλωση καυσίμου κατά τη διάρκεια της συνεχόμενης γρήγορης οδήγησης και διασφαλίζει έτσι χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και εκπομπών CΟ2.

Το νέο VW Amarok έχει 100% ικανότητα αναρρίχησης, αφού μπορεί να ανέβει σε πλαγιές με κλίση 45° ακόμα και με έναν τόνο φορτίου. Στον πλούσιο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ESP, Offroad ABS, EDL, ASR,Brake Assist, Multi-Collision Brake, τέσσερις αερόσακοι, ζάντες αλουμινίου Manaus 71/2 J x 18 με ελαστικά 255/60 R18, προβολείς Bi-Xenon με φώτα ημέρας LED, δερμάτινο πολυλειτουγικό τιμόνι τριών ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω και κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής 6,33 ιντσών, USB & Aux-In, έξι ηχεία, bluetooth κ.ά. Οι εκδόσεις είναι «Highline» και «Aventura», ενώ η τιμή ξεκινά, ψηλά, από 38.750 ευρώ.  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή