Γ. Μανιάτης: Δεν σας ανήκουν τα έργα κ. Τσίπρα

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 20:36
UPD:20:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη τα τμήματα των Τεμπών που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός, όπως και εκείνο της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ πριν από δύο μήνες, «αναστήθηκαν στην κυριολεξία από τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ» (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις Υποδομές Γιάννης Μανιάτης κατηγορώντας τον ότι «για άλλη μια φορά τα ψέματα έρχονται να κρύψουν την ζοφερή πραγματικότητα» με αφορμή τα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών, ενώ διαμηνύει ότι τα έργα δεν του ανήκουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη τα τμήματα των Τεμπών που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός, όπως και εκείνο της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ πριν από δύο μήνες, «αναστήθηκαν στην κυριολεξία από τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ».

Ερωτά μάλιστα, «ολοκληρώνοντας την τελευταία φάση μιας αλληλουχίας διαπραγματεύσεων, νομίζετε ότι νομιμοποιείστε να οικειοποιείστε με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο τις προσπάθειες των προηγούμενων κυβερνήσεων να αποτρέψουν την κατάρρευση των συμβάσεων παραχώρησης;».

«Τα στοιχεία της πραγματικότητας είναι σκληρά και αμείλικτα στα έργα των δημοσίων υποδομών. Και για του λόγου το αληθές, ρωτάμε για άλλη μια φορά, πόσα και ποια έργα δικά σας δημοπράτησε τα δύο χρόνια η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέραν του περιβόητου τμήματος  Πάτρα – Πύργος, τμήμα που δημοπρατήθηκε με την μέθοδο της κατάτμησης προς όφελος, δήθεν, των μεσαίων κατασκευαστικών εταιριών και της διεύρυνσης του ανταγωνισμού;» αναφέρει ο κ. Μανιάτης.

Κλείνοντας σχολιάζει ότι οι δημόσιες υποδομές καταρρέουν και η ανεργία στον κατασκευαστικό κλάδο αγγίζει το ζενίθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή