Προπόνηση με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 18:37
UPD:18:38
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α1 με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε πολύ άνετα με 84-59 στο ΣΕΦ.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Οι «ερυθρόλευκοι», που δεν είχαν στην 12άδα τους Γκριν και Λοτζέσκι, δε συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στους Θεσσαλονικείς, πήραν πολύ γρήγορα καλή διαφορά στο ματς και στο δεύτερο μέρος έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με την 23η νίκη του, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εξασφάλισε την πρωτιά της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στα play off, καθώς στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές μόνο εάν αυτοκτονήσει θα έχει προβλήματα απέναντι στους Προμηθέα Πατρών (εκτός) και Κύμη (εντός). 

Κορυφαίος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Παπανικολάου (14π.), ενώ από 12 σημείωσαν οι Σπανούλης και Πρίντεζης. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε όσο μπορούσε και είχε τον Άσκα με 14 πόντους. Μετά την ήττα αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης «έπεσε» στην 5η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις