Μπάσκετ: «Διπλό» για play off το Λαύριο

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 19:42
UPD:19:49
INTIME SPORTS/ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ

Ακόμη και την είσοδό του στα play off διεκδικεί το Λαύριο μετά τη μεγάλη έκπληξη που έκανε στο «Βενετόκλειο» επί του Κολοσσού με 79-63.

A- A A+

Δύσκολη νίκη επί της «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό, Δόξας Λευκάδας πέτυχε η ΑΕΚ με 68-64, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου η Ένωση εξασφάλισε την 3η θέση και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στην ημιτελική σειρά των play off θα αντιμετωπίσει με ντεζαβαντάζ έδρας τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη και την είσοδό του στα play off διεκδικεί το Λαύριο μετά τη μεγάλη έκπληξη που έκανε στο «Βενετόκλειο» επί του Κολοσσού με 79-63. Η ομάδα των Μεσογείων μετρά πλέον 10 νίκες, δύο λιγότερες από τους νησιώτες, στο δρόμο προς την εξασφάλιση της συμμετοχής στα play off.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

Δύσκολη νίκη επί της «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό, Δόξας Λευκάδας πέτυχε η ΑΕΚ με 68-64, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1.

Το Ρέθυμνο πέρασε με «διπλό» από την Αμαλιάδα με 78-67 επί του Κόροιβου, ο οποίος με τον ένα βαθμό που πήρε βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και όλα θα κριθούν στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Η ομάδα της Κρήτης παρέμεινε στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη οκτάδα, που θα της δώσει το «εισιτήριο» για τα play off, έχοντας πετύχει 12 νίκες μέχρι τώρα.

Ανώτερος και στα 40 λεπτά, ο Προμηθέας επικράτησε με 81-56 της Κύμης, η οποία με τον Κόροιβο βρίσκονται μία θέση πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

INTIME SPORTS/ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ

Ο Προμηθέας επικράτησε με 81-56 της Κύμης.

Πολύ εύκολα ο Άρης πήρε την 14η νίκη του στην Α1, επικρατώντας με 79-70 του Απόλλωνα Πατρών στο «Αλεξάνδρειο». Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, οι «κίτρινοι» θα βρεθούν μόνοι στην 4η θέση. Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει ο Απόλλων με 30 βαθμούς (6 νίκες - 18 ήττες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις