Bundesliga: «Έβρεξε» γκολ σε τρία γήπεδα

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 18:24
UPD:21:33
EPA/RONALD WITTEK

Τα περισσότερα μπήκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ, όπου η Βέρντερ Βρέμης διέλυσε με 5-2 τους γηπεδούχους.

A- A A+

«Βροχή» από γκολ στην 26η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς σε τρία γήπεδα σημειώθιηκαν 17 τέρματα!

Τα περισσότερα μπήκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ, όπου η Βέρντερ Βρέμης διέλυσε με 5-2 τους γηπεδούχους και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Οδοστρωτήρας» η Μπάγερν σάρωσε με με 6-0 την Άουγκσμπουργκ, που δεν είχε στη σύνθεσή της τον Κώστα Σταφυλίδη (τραυματίας). Χατ τρικ για τους σχεδόν βέβαιους πρωταθλητές πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μίλερ.

Στο άλλο μεγάλο σκορ της ημέρας, η δεύτερη της κατάταξης, Λειψία, με δύο γκολ του Κεϊτά συνέτριψε με 4-0 την ουραγό και «καταδικασμένη», Ντάρμστατ.

«Θρίλερ» στο Αμβούργο, με την τοπική ομάδα να παίρνει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με 2-1 επί της Κολωνίας, με το γκολ του Χόλντμπι. Η ομάδα του γερμανικού βορρά με αυτό τον τρόπο κατάφερε να απομακρυνθεί, έστω και με ένα βαθμό, από την διακεκαυμένη ζώνη, όπου έπεσε η Άουγκσμπουργκ.

EPA/FILIP SINGER

Η Λειψία, με δύο γκολ του Κεϊτά συνέτριψε με 4-0 την ουραγό και «καταδικασμένη», Ντάρμστατ.

Στο ντέρμπι της ημέρας, Σάλκε και Ντόρτμουντ έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 53΄ με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να απαντήσουν στο 77΄ με τον Κέχρερ .

Στο 0-0 έμειναν Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις