Αθλητικά
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 18:24

Bundesliga: «Έβρεξε» γκολ σε τρία γήπεδα

«Βροχή» από γκολ στην 26η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς σε τρία γήπεδα σημειώθιηκαν 17 τέρματα!

«Βροχή» από γκολ στην 26η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς σε τρία γήπεδα σημειώθιηκαν 17 τέρματα!

Τα περισσότερα μπήκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ, όπου η Βέρντερ Βρέμης διέλυσε με 5-2 τους γηπεδούχους και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Οδοστρωτήρας» η Μπάγερν σάρωσε με με 6-0 την Άουγκσμπουργκ, που δεν είχε στη σύνθεσή της τον Κώστα Σταφυλίδη (τραυματίας). Χατ τρικ για τους σχεδόν βέβαιους πρωταθλητές πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μίλερ.

Στο άλλο μεγάλο σκορ της ημέρας, η δεύτερη της κατάταξης, Λειψία, με δύο γκολ του Κεϊτά συνέτριψε με 4-0 την ουραγό και «καταδικασμένη», Ντάρμστατ.

«Θρίλερ» στο Αμβούργο, με την τοπική ομάδα να παίρνει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με 2-1 επί της Κολωνίας, με το γκολ του Χόλντμπι. Η ομάδα του γερμανικού βορρά με αυτό τον τρόπο κατάφερε να απομακρυνθεί, έστω και με ένα βαθμό, από την διακεκαυμένη ζώνη, όπου έπεσε η Άουγκσμπουργκ.

Στο ντέρμπι της ημέρας, Σάλκε και Ντόρτμουντ έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 53΄ με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να απαντήσουν στο 77΄ με τον Κέχρερ .

Στο 0-0 έμειναν Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ.