«Star Wars: The Last Jedi»: Στην τελική ευθεία των γυρισμάτων

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:45
A- A A+

Τις πρώτες εικόνες από την ταινία «Star Wars: The Last Jedi» είχαν την ευκαιρία να δουν οι παρευρισκόμενοι στο CinemaCon 2017, το ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, όπου τα κινηματογραφικά στούντιο παρουσιάζουν τις καλύτερες ταινίες τους στην Εθνική Ένωση Ιδιοκτητών Κινηματογράφων.

Ανάμεσα στις σκηνές του προωθητικού βίντεο των επερχόμενων ταινιών της, η Disney, αποκάλυψε και ένα κλιπ μερικών δευτερόλεπτων, με σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία «Star Wars».

Οι πρώτες σκηνές δείχνουν την Rey στον πλανήτη Arch-To, όπου βρίσκεται ο πρώτος ναός των Jedi, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντησή της με τον Luke Skywalker. Σύμφωνα με τον Jim Vevjvoda, στα μικρής διάρκειας πλάνα που αποκαλύφθηκαν, οι παρευρισκόμενοι είδαν την Rey να κρατάει ένα μπλε αναμμένο φωτόσπαθο.

Στην παρουσίαση της ταινίας στο CinemaCon 2017 επιβεβαιώθηκε το βασικό καστ που περιλαμβάνει τους Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Lupita Nyong'o, Anthony Daniels και Laura Dern.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rian Johnson, την παραγωγή οι Kathleen Kennedy και Ram Bergman, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι J.J. Abrams, Jason McGatlin, και Tom Karnowski.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς