«Rogue one: A Star Wars story»: Προβολή στην Ελλάδα, πριν την Αμερική

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 20:40
UPD:27/11/2016 12:55
A- A A+

Έναν χρόνο μετά τον παγκόσμιο θρίαμβο του «Star Wars: The force awakens», που κατάφερε να ανοίξει με 137.000 σε 163 ελληνικές αίθουσες το πρώτο τετραήμερο προβολής και να ξεπεράσει τα 480.000 εισιτήρια πανελλαδικά και στην Κύπρο, η Lucas Film επιστρέφει με το «Rogue one: A Star Wars story», την πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars.

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους, που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards και με ένα πολυσυλλεκτικό καστ (Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker), το «Rogue one: A Star Wars story» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από τη Feelgood, στις 15 Δεκεμβρίου, και σε 3D.

Η προπώληση των εισιτήριων στους κινηματογράφους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, για να μπορέσουν οι φανατικοί πιστοί της Αυτοκρατορίας να εξασφαλίσουν νωρίτερα τη θέση τους.

Οι Έλληνες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία νωρίτερα από την Αμερική (όπου η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου) με μεταμεσονύκτιες προβολές σε επιλεγμένους κινηματογράφους, δηλαδή από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου μετά τα μεσάνυχτα, σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς