Σ. Φάμελλος: Δεν καθυστερούμε εμείς την αξιολόγηση

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 11:40
UPD:12:28
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, το ΔΝΤ βάζει εκ των υστέρων ζητήματα, ζητήματα εκτός συμφωνίας και ζητάει πράγματα έξω από τα ευρωπαϊκό κεκτημένο στα εργασιακά.

A- A A+

Δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά καμία καθυστέρηση, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Real FM για την αξιολόγηση.

Όπως είπε, ο δικός μας στόχος στο Eurogroup είναι να κλείσουμε όσες περισσότερες διαφορές απομένουν, διότι θέλουμε να συζητήσουμε για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, το ΔΝΤ βάζει εκ των υστέρων ζητήματα, ζητήματα εκτός συμφωνίας και ζητάει πράγματα έξω από το ευρωπαϊκό κεκτημένο στα εργασιακά.

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τα θέματα της ενέργειας στο πλαίσιο της αξιολόγησης, ανέφερε πως η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να δεχθεί να ξεπουληθούν μερίδια της αγοράς χωρίς να πάρει η ΔΕΗ αυτό που της αντιστοιχεί.

Απαντώντας σε άλλη, σχετική ερώτηση, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κινδύνου τραπεζικού ή κουρέματος καταθέσεων στη χώρα μας.

Ανέφερε επίσης ότι την ατζέντα των εκλογών και της αυξημένης πλειοψηφίας τη βάζουν τα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση έχει την ατζέντα να κλείσει την αξιολόγηση, σημείωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή