Super League: Βαθμό «χρυσάφι» ο Λεβαδειακός στα Πηγάδια

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 19:16
UPD:19:17
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Βαθμό «χρυσάφι» απέσπασε στα Πηγάδια από τη Ξάνθη ο Λεβαδειακός (2-2) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τη Ξάνθη, που μετά την ευκαιρία του 3ου λεπτού με τον Ντε Λούκας (απόκρουση Ναμάσκο) κατάφερε στο 5΄ να προηγηθεί.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιουνές βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ουόν και ο Βάτσιος υπέδειξε το πέναλτι. Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα και έδωσε προβάδισμα στην ακριτική ομάδα (1-0).

Για πρώτη φορά στο ματς ο Λεβαδειακός απείλησε στο 22'. Μετά από σέντρα του Γιουσούφ, ο Βασιλείου δε βρήκε καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ζίφκοβιτς. Όσο περνούσε η ώρα οι Βοιωτοί ανέβαζαν την πίεσή τους προς την εστία της Ξάνθης και στο 28΄ ισοφάρισαν με τον Βασιλείου, μετά από σέντρα του Μιλιάζες.

Δύο λεπτά διήρκησαν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, καθώς στο 30΄ οι Ακρίτες πήραν ξανά... κεφάλι στο σκορ, με τον Λάζιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γιουνές και με κεφαλιά νίκησε το Ναμάσκο (2-1). Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47΄) η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ τον Τόνι Σίλβα, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Μετά την ισοφάριση των Βοιωτών οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ και στο 62΄ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Γιουνές να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69΄ το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Βασιλακάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις