Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Ατρόμητο

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 19:18
UPD:19:22
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από τις τρεις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 2-0 τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική και αύξησε εκ νέου τη διαφορά από τον Πανιώνιο στους έξι βαθμούς.

Με τον ταχύτατο Λημνιό να δημιουργεί προβλήματα στον Παρέδες από τη δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν επιθετικά και πίεσαν στην αρχή, χωρίς πάντως να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν χρόνο για να συντονιστούν, καθώς ο Βασίλης Βούζας είχε τον Τσόρι Ντομίνγκες σέντερ φορ ενώ στην ενδεκάδα βρίσκονταν επίσης Καμπιάσο και Μάριν.

Όταν το έκαναν, όμως, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και στο 36΄ άνοιξαν το σκορ: ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντα Κόστα με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League.

Στο 62΄ ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη νίκη, όταν ο Ανσαριφάρντ αναστάτωσε την άμυνα του Ατρόμητου και με προβολή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στον Φυτανίδη και να καταλήξει στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. 

Ο Βούζας ξεκούρασε τους «παλιούς», καθώς ακολουθεί η ρεβάνς εναντίον της Μπεσίκτας, την προσεχή Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στους Αμπελόκηπους.

Ωστόσο, ίσως τα πράγματα να μην είχαν εξελιχθεί τόσο ευνοϊκά, αν ο Λεάλι δεν πραγματοποιούσε εκπληκτική απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Νταούντα στο 75΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις