Υπό κρίση ο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 13:12
UPD:14:26
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρίνεται τόσο πολύ ή αν θέλετε μόνο για τις τρεις σερί ήττες και το αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό πρόσωπο που εμφανίζει εδώ και καιρό η ομάδα του, αλλά εξίσου δυσμενή κατέστησαν τη θέση του οι δηλώσεις στις οποίες προέβη χθες στην Τούμπα, μετά την τρίτη κατά σειρά ήττα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. 

A- A A+

Ο Πάουλο Μπέντο έκανε περίπλοκη από χθες την κατάσταση για τον ίδιο, όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρίνεται τόσο πολύ ή μόνο για τις τρεις σερί ήττες και το αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό πρόσωπο που εμφανίζει εδώ και καιρό η ομάδα του, αλλά εξίσου δυσμενή κατέστησαν τη θέση του οι δηλώσεις στις οποίες προέβη χθες στην Τούμπα, μετά την τρίτη κατά σειρά ήττα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. 

Η τοποθέτηση περί «αποδυνάμωσης» ενόχλησε πολλούς, τόσο στη διοικητική πυραμίδα του συλλόγου όσο και στις τάξεις των οπαδών, καθώς η αναφορά έγινε επιλεκτικά και ύστερα από ήττα, ενώ στις νίκες ούτε λόγος. Ταυτόχρονα, η δήλωσή του ήταν μειωτική κι εν πολλοίς απαξιωτική για το ρόστερ της ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται πια για τη σχέση του με τ΄ αποδυτήρια.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς στον «φάκελο Μπέντο». Εκτός της παρατεινόμενης, πλέον, αγωνιστικής κρίσης, εξαιτίας της οποίας χάθηκε ήδη σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα, ο Ίβηρας τεχνικός χρεώνεται ακόμη με αρκετές επιλογές που προκαλούν ερωτηματικά.

Πρωτίστως από τον περιορισμό του rotation και τον αποκλεισμό ποδοσφαιριστών αξίας κι εμπειρίας που θα μπορούσαν να προσφέρουν στα δύσκολα, όπως οι Ντομίνγκες, Μάριν, Καμπιάσο ή η εισήγησή του να φύγουν ως δανεικοί παίκτες όπως οι Σιόβας και Πάρντο, που δυνητικά θα ήταν όπλα ακόμη και στον πάγκο.

Το κλίμα γίνεται πια βαρύ για τον Πάουλο Μπέντο κι έτσι ο αγώνας της Πέμπτης με την Μπεσίκτας, για το Europa League, είναι πιθανό να σηματοδοτήσει εξελίξεις, ανάλογα με το αποτέλεσμά του, εκτός κι αν η διοίκηση αποφασίσει να τελειώσει τον Πορτογάλο με συνοπτικές διαδικασίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις