«Κάρφωσε» τη διοίκηση ο Μπέντο για τις πωλήσεις παικτών

Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 23:51
UPD:06/03/2017 11:18
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το πώς θα αντιδράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Εμμέσως πλην σαφώς ο Πάουλο Μπέντο έκανε παράπονα κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού για την αποδυνάμωση της ομάδας στις μεταγραφικές περιόδους.

Το πώς θα αντιδράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Αυτό που δεν χωρά αμφιβολία είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός «κατηγόρησε» ανοιχτά τη διοίκηση για «αποδυνάμωση της ομάδας», ενώ επισήμανε ότι παρά την ήττα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός είναι μέσα και στους τρεις στόχους που διεκδικεί.

Τι ήταν αυτό, λοιπόν, που έφταιξε και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε τρίτο σερί ματς στη Super League; Ο Μπέντο τόνισε: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα για το αρνητικό ρεκόρ, είναι σαφώς κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Ούτε θέλαμε μα συμβεί  Σημασία έχει ότι είναι μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι καλή για εμάς. Όπως στον πρώτο γύρο κερδίσαμε τα τρία ντέρμπι, έτσι και τώρα βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να έχουμε τρία άσχημα αποτελέσματα. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν στη διάρκεια της σεζόν.

Γεγονός είναι πως σχολιάσαμε όταν γίνονταν οι πωλήσεις. Όταν μια ομάδα χάνει σημαντικούς παίκτες, σταματάει να είναι ίδια ομάδα. Ήμασταν άλλη ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου και τώρα είμαστε άλλη ομάδα. Οποιοσδήποτε οργανισμός χάνει δυο βασικά στελέχη (Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς), γίνεται πιο αδύναμος. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία, είναι μια πραγματικότητα, πρέπει να βρούμε λύσεις για να προχωρήσουμε».

Συνέχισε ο Μπέντο: «Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Βρισκόμαστε εντός τριών στόχων, έχουμε περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και είμαστε μέσα στον στόχο, ενώ στο Πρωτάθλημα θα δούμε αύριο πόσους βαθμούς θα είμαστε μπροστά. Θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι και να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις