Ίβιτς: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 21:07
UPD:21:11
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC

«Εμείς προετοιμαζόμαστε από τη Δευτέρα γι΄ αυτό το παιχνίδι. Έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου πως θα παίξει η ομάδα μου αλλά θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου. Δεν λέω ποτέ το σύστημα πριν το παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο το βράδυ στο Γκελζενκίρχεν απέναντι στη Σάλκε, ξεχνώντας το βαρύ 0-3 από τον αγώνα της Τούμπας στο πρώτο παιχνίδι των «32» στο Europa League.  

«Εμείς προετοιμαζόμαστε από τη Δευτέρα γι΄ αυτό το παιχνίδι. Έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου πως θα παίξει η ομάδα μου αλλά θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου. Δεν λέω ποτέ το σύστημα πριν το παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο: «Όλα μπορούν να γίνουν, πολλές φορές χρειάζεται και λίγη τύχη. Η Σάλκε είχε την τύχη με το μέρος της στην Τούμπα, χωρίς μια ευκαιρία προηγήθηκε και έφτασε στο 0-1. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, δεν βάλαμε γκολ και άλλαξε το παιχνίδι. Τα άλλα δυο γκολ ήρθαν προς το τέλος. Δεν φοβάμαι πως οι παίκτες μου δεν θα δώσουν το 100% και δεν θα είναι συγκεντρωμένοι για να κάνουν όσα πρέπει στο παιχνίδι τους αύριο».

Το τι θα σήμαινε για τον ίδιο η πρόκριση: «Πριν το πρώτο παιχνίδι όλοι είχαμε στο μυαλό μας την πρόκριση. Είναι κάτι που κάθε ομάδα στους "32" το έχει στο μυαλό της. Όποιον αντίπαλο κι αν έχεις, πρέπει να παλέψεις για το καλύτερο για τη νίκη. Χάσαμε όπως χάσαμε στο πρώτο, υπάρχει αύριο και το δεύτερο κι έχουμε το κίνητρο να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε το παιχνίδι».

Τις απουσίες στην άμυνα: «Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια που έχουμε δώσει και θα παίξουμε χωρίς τα δύο βασικά ακραία μπακ. Έχουμε κι άλλους παίκτες και σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για να δείξουν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Πιστεύω σε αυτούς και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

Τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» εκπροσώπησε ο Στέλιος Μαλεζάς, που είπε ότι «δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε ή να κάνουμε διακοπές. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, δεν θα πρέπει να κάνουμε επίθεση από το πρώτο λεπτό, θα δούμε που βρισκόμαστε στο παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Για το ρυθμό του αγώνα ανέφερε ότι «η φετινή Σάλκε προσπαθεί να σκοράρει από το πρώτο λεπτό. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα γι΄ αυτό».

Όσο για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια; «Πρέπει να δούμε μεταξύ μας τι φταίει, δεν το ξέρουμε και μακάρι αύριο να είμαστε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρώπη και να πάρουμε κάτι θετικό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις