Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 13:00
UPD:14:29
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με τοπικά μέσα οι κάδοι είναι ξεχειλισμένοι από τα απορρίμματα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα σκουπίδια έχουν αρχίσει να δημιουργούν λόφους πάνω στα πεζοδρόμια (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Θεσσαλονίκη, λόγω της περιορισμένης προμήθειας καυσίμων στον δήμο.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι κάδοι είναι ξεχειλισμένοι από τα απορρίμματα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα σκουπίδια έχουν αρχίσει να δημιουργούν λόφους πάνω στα πεζοδρόμια. 

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου να μπλοκάρει το πρώτο ένταλμα πληρωμής σχετικά με την προμήθεια καυσίμων, με αποτέλεσμα ο προμηθευτής να δίνει περιορισμένες ποσότητες καυσίμων στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η επίτροπος ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με το σύστημα εισροών και εκροών καυσίμων και τις υπερκαταναλώσεις που διαπιστώθηκαν σε ορισμένα δημοτικά οχήματα. Η διοίκηση καταθέτει σήμερα τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η πληρωμή του εντάλματος και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή