Γ. Ραγκούσης: Κατακερματισμένος ο προοδευτικός χώρος

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 15:20
UPD:22:42
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Στην ανάγκη ενοποίησης του «κατακερματισμένου» προοδευτικού χώρου, όπου, όπως είπε «αυτή τη στιγμή δεσπόζει η παρουσία του δημαγωγικού ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας ότι το βασικό που μπορεί να φέρει η πολιτική πρόταση της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» είναι «να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι λόγια».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της πρωτοβουλίας στη Λάρισα, ο κ. Ραγκούσης επεσήμανε ότι «αυτό που κυρίως εμείς φέρνουμε δεν είναι λόγια, αλλά πράξεις γι' αυτό και οι συγκεντρώσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είχαν μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Ο πολίτης έχει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά ξέρει πως εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Οι πολίτες θέλουν πολιτικούς που λύνουν προβλήματα και όχι αυτούς που λένε λόγια και κυρίως ψέματα».

Νωρίτερα, η Άννα Διαμαντοπούλου επιχείρησε να συμπυκνώσει το σκεπτικό της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων», λέγοντας πως βασικός πυλώνας της προσπάθειας είναι να υπάρξει «ενοποίηση του χώρου της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι η πρωτοβουλία βάζει χρονοδιάγραμμα να ιδρυθεί πολιτικός φορέας με εκλογή αρχηγού μετά το Πάσχα και τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή