Πολιτική
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 15:20

Γ. Ραγκούσης: Κατακερματισμένος ο προοδευτικός χώρος

Στην ανάγκη ενοποίησης του «κατακερματισμένου» προοδευτικού χώρου, όπου, όπως είπε «αυτή τη στιγμή δεσπόζει η παρουσία του δημαγωγικού ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας το βασικό που μπορεί να φέρει η πολιτική πρόταση της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» είναι «να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι λόγια».

Στην ανάγκη ενοποίησης του «κατακερματισμένου» προοδευτικού χώρου, όπου, όπως είπε «αυτή τη στιγμή δεσπόζει η παρουσία του δημαγωγικού ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας ότι το βασικό που μπορεί να φέρει η πολιτική πρόταση της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» είναι «να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι λόγια».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της πρωτοβουλίας στη Λάρισα, ο κ. Ραγκούσης επεσήμανε ότι «αυτό που κυρίως εμείς φέρνουμε δεν είναι λόγια, αλλά πράξεις γι' αυτό και οι συγκεντρώσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είχαν μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Ο πολίτης έχει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά ξέρει πως εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Οι πολίτες θέλουν πολιτικούς που λύνουν προβλήματα και όχι αυτούς που λένε λόγια και κυρίως ψέματα».

Νωρίτερα, η Άννα Διαμαντοπούλου επιχείρησε να συμπυκνώσει το σκεπτικό της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων», λέγοντας πως βασικός πυλώνας της προσπάθειας είναι να υπάρξει «ενοποίηση του χώρου της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι η πρωτοβουλία βάζει χρονοδιάγραμμα να ιδρυθεί πολιτικός φορέας με εκλογή αρχηγού μετά το Πάσχα και τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.