Πρίφτης: «Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε φαβορί»

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 17:14
UPD:17:18
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο από την συνέντευξη Τύπου

A- A A+

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ωστόσο, ο τεχνικός του Άρη εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο στον αυριανό τελικό.

Στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο προπονητής των «κιτρίνων» χαρακτήρισε ως επιτυχία για την ομάδα του το γεγονός ότι θα παίξει στον τελικό και συνέχισε: «Ξέρουμε πως απέναντί μας θα βρούμε μία σπουδαία ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Με πολλές επιλογές στην επίθεση, με έναν πολύ έμπειρο προπονητή και γνωρίζουμε πως δεν είμαστε το φαβορί.

Για τον Παναθηναϊκό είναι ο πρώτος τελικός της σεζόν, για πολλούς από μας είναι ίσως ο πρώτος της καριέρας μας κι αυτό εκφράζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και τη δίψα που έχουμε για αυτό το παιχνίδι. Δε ξέρω τι θα γίνει στο ματς, αυτό που γνωρίζω είναι πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το κύπελλο. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος και να μην υπάρχουν έκτροπα». 

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του, σχολίασε: «Να μη δώσουμε δικαιώματα για να τιμωρηθούμε. Αυτό είναι το βασικό στο υψηλότερο επίπεδο. Χρειάζεται μεγάλη επιθυμία, υψηλή ενέργεια, να θες να βάλεις το σώμα σου σε όλες τις μάχες. Μετά ακολουθεί η τακτική και τα υπόλοιπα. Δεν μπορεί να σε σώσει η τακτική και το πλάνο αν δεν έχεις αυτά τα βασικά στοιχεία». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις