Super League: Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 19:08
UPD:19:28
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ στην περίοδο του Ιανουαρίου, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς απέτρεψαν τη γκέλα με τον Αστέρα Τρίπολης κι έδωσαν τη δυνατότητα στο «δικέφαλο του Βορρά» να πάρει μεγάλη νίκη με 3-2 στην Τούμπα.

Με γκολ των Πρίγιοβιτς (70΄) και Πέδρο Ενρίκε (84΄) οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στο «τρίποντο» επί του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης. Πρωταγωνιστής των Αρκάδων ήταν ο Μιχάλης Μανιάς, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (18΄, 79΄), ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει για τους «ασπρόμαυρους» ο Γιεβγκένι Σακχόφ στο 28΄.

Οι Αρκάδες «κοίταξαν στα μάτια» τον αντίπαλό τους, που προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί νικών. Κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους προσπάθεια στα καρέ  των γηπεδούχων με τον Μανιά, ωστόσο, η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και στο 28΄ με τον Σακχόφ το ματς ήρθε στα ίσια (1-1).

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη πιο επιθετικοί, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με σωστές τοποθετήσεις απομάκρυναν τις επικίνδυνες μπαλιές προς την περιοχή τους.  Στο 70' ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με καταπληκτικό γκολ άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα βάζοντας τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών, όμως, ο Μανιάς «πάγωσε» και πάλι την Τούμπα με καρφωτή κεφαλιά.Τον τελευταίο λόγο, όμως στο ματς είχε ο Πέδρο Ενρίκε. Αυτή την φορά ο Πρίγιοβιτς έγινε δημιουργός και από δική του ασίστ ο Ενρίκε με ωραίο σουτ χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ (84΄).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις