Β. Κικίλιας: Αμήχανος και πανικόβλητος ο Πρωθυπουργός

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 12:20
UPD:13:21
ΕΡΤ
A- A A+

«Aμήχανο, πανικόβλητο, αναξιόπιστο και τυχοδιώκτη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.. Βασίλης Κικίλιας τον Πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον πως «με τη στάση του και τα ψέματά του ρίχνει νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών».

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Τσίπρας χθες στη Βουλή ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα νέα σκληρά μέτρα που έχει ήδη, όπως είπε, συμφωνήσει.

«Ο κ. Τσίπρας χρέωσε την οικονομία 100 δισ. Έφερε υπερταμείο για 99 χρόνια, κόφτη, υπερφορολόγηση, έκοψε συντάξεις και ΕΚΑΣ» είπε, υποστηρίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι «τελειωμένος στις συνειδήσεις των δοκιμαζόμενων Ελλήνων». Ανέφερε  ακόμη ότι «μοναδικό μέλημα της δήθεν διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα, είναι να τα περάσει στην ελληνική κοινωνία και στο κόμμα του, προκειμένου να μείνει στην καρέκλα του» συμπληρώνοντας πως μένει να αποδειχθεί  «αν ο κ. Τσακαλώτος είναι στην ίδια γραμμή με τον κ. Τσίπρα».

Σημείωσε ακόμη πως «όσο πιο πολύ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις» ο κ. Τσίπρας «τόσο πιο πολύ κλείνεται στο Μαξίμου προχωρώντας σε μεθόδους χειραγώγησης των ΜΜΕ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιχειρεί να ελέγξει τον επιχειρηματικό κόσμο αυξάνοντας τη διαπλοκή.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι η Ν.Δ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση με σχέδιο, με μείωση φορολογίας, με μείωση δαπανών του Δημοσίου. «Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών» συμπλήρωσε.

Τέλος έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή