Super League: Όλα μηδέν στην Ξάνθη

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 21:24
UPD:21:45
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ξάνθη και ΑΕΚ δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο στα Πηγάδια με το θέαμα που παρουσίασαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ολοκληρώθηκε 0-0.

Η ακριτική ομάδα έφτασε τον Πανιώνιο στη δεύτερη θέση, αλλά αν ο Παναθηναϊκός νικήσει αύριο τον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα προσπεράσει και τους δύο, ενώ η ΑΕΚ έφτασε στην πέμπτη θέση τον ΠΑΟΚ (26 β.), που παίζει αύριο στο Αγρίνιο

Το ματς ξεκίνησε με... ψυχρολουσία για την Ένωση, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Γκάλο αποβλήθηκε γιατί ανέτρεψε τον Λουσέρο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Μπάρκα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε τον Μπακάκη αντί του Πατίτο αναπροσαρμόζοντας το πλάνο του, αλλά παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι, κατά περίεργο τρόπο και ποδοσφαιρική λογική, συνέχισαν να παίζουν συντηρητικά χωρίς να αποφασίσουν να επιτεθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ξάνθη έχασε ουσιαστικά μόνο μια καλή ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι, όταν στο 38΄ ο Λάζιτς «έσπασε» ωραία την μπάλα ωραία στον Τριάδη, αυτός «άδειασε» τον Βράνιες, αλλά ο Μπάρκας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. 

Στο 58΄ ο Τριάδης άφησε την ομάδα του επίσης με 10 παίκτες, καθώς σε διάστημα τεσσάρων λεπτών είδε δύο κίτρινες κάρτες, αλλά το παιχνίδι παρέμεινε κακό, με την ΑΕΚ να χάνει την πρώτη και μοναδική ευκαιρία της στο 86΄, όταν στο φάουλ του Αϊντάρεβιτς ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ζίβκοβιτς κράτησε το «μηδέν». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις