Super League: Βαθμό ο Πανιώνιος, φωνάζει ο Αστέρας

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 19:29
UPD:19:38
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Αήττητος έφυγε από ακόμη μια δύσκολη έδρα ο Πανιώνιος, προσθέτοντας στο «σακούλι» για την έξοδο στην Ευρώπη ακόμη ένα βαθμό.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 του Αστέρα στην Τρίπολη και έμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα της 18ης ημέρας που ακολουθεί, ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ.

Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται πάντως για τη φάση που προηγήθηκε του τέρματος των φιλοξενούμενων, καθώς ξεκίνησε από ανύπαρκτο κόρνερ που καταλόγισε ο βοηθός σε μια πολύ ξεκάθαρη φάση.

Στο 15΄ η βολίδα του Μανιά τράνταξε το δοκάρι του Γιαννιώτη, αλλά στο 43΄ ο Μάσα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κατσικογιάννης για χέρι του Βλάχου.

Ο Πανιώνιος ισοφάρησε στο 47΄. Ο βοηθός έδειξε κόρνερ σε φάση που η μπάλα βγήκε άουτ από πόδι παίκτη των Νεοσμυρνιωτών και η οποία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του. Από την εκτέλεση η μπάλα έμεινε στην περιοχή, ο Ταπόκο που είχε αντικαταστήσει στο 46΄ τον Οικονόμου κέρδισε 1-2 κόντρες και από κοντά πια, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντοναρούμα για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, πάλι από αναταραχή στην περιοχή του Αστέρα και κεφαλιά του Μπεν, η μπάλα βρήκε το δοκάρι κι έτσι δεν έγινε η μεγάλη ανατροπή, ενώ στο δοκάρι -δεύτερο για τους γηπεδούχους- κατέληξε και το σουτ του Γιαννούλη στο 86΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις