Στο Καραϊσκάκη κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος αγώνας Ολυμπιακού-Νιουκάστλ

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2005 12:21
A- A A+

Στο Καραϊσκάκη ενδέχεται να γίνει ο πτώτος αγώνας Ολυμπιακού - Νιούκαστλ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου UEFA στις 10 Μαρτίου. Ο λόγος για την αλλαγή της έδρας του πρώτου αγώνα είναι -όσο παράξενο και αν φαίνεται- ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Σεβίλλη.

Συγκεκριμένα, στην κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, επειδή και οι δύο ελληνικές ομάδες κληρώθηκαν ως γηπεδούχοι, και με δεδομένο ότι αν περνούσαν αμφότερες στη φάση των 16 θα έπρεπε να παίξουν την ίδια ημέρα (Πέμπτη 10 Μαρτίου), η UEFA άλλαξε την έδρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Νιουκάστλ, ορίζοντας τον πρώτο αγώνα στο St. James'Park.

Η αλλαγή αυτή όμως, δεν είναι πλέον αναγκαία λόγω του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού και κατά πάσα πιθανότητα η UEFA θα τηρήσει την αρχική κλήρωση (το πρώτο ματς δηλ. στο Καραϊσκάκη).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένουν να ξεκαθαριστεί το θέμα με σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση της UEFA. Σε περίπτωση πάντως που ο πρώτος αγώνας γίνει στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει τα 80 του χρόνια (10/3/1925 - 10/3/2005) με ένα μεγάλο ματς κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις