Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 14:34
UPD:14:39
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η μετακίνηση του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού στην Κρίσταλ Πάλας «πάγωσε», επειδή ο λονδρέζικος σύλλογος αποφάσισε να δει και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

A- A A+

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς διαφοροποιήθηκαν, σύμφωνα με τις σημερινές αναφορές του αγγλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η μετακίνηση του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού στην Κρίσταλ Πάλας «πάγωσε», επειδή ο λονδρέζικος σύλλογος αποφάσισε να δει και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Μία απ΄ αυτές είναι ο 23χρονος Καμερουνέζος Ιμπραΐμ Αμαντού που παίζει στο Σαμπιονά με τη Λιλ, για τον οποίο η Σάλκε το περασμένο καλοκαίρι είχε προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Η Κρίσταλ Πάλας φέρεται να πρόσφερε στον Ολυμπιακό για τον αρχηγό του ποσό 13 εκατ. στερλινών (15,2 εκατομμύρια ευρώ). Η πρόταση, πάντοτε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ικανοποιεί την πειραϊκή ομάδα, αλλά το θέμα «κόλλησε» στην απαίτηση του πρωταθλητή Ελλάδας στη συμφωνία να μπει ποσοστό μεταπώλησης (20%).

Αυτή είναι μια πρακτική που δεν συνηθίζεται στην Premier League, καθώς πάγια τακτική των συλλόγων στις μεταγραφές τους είναι να πληρώνουν το ποσό που θα συμφωνηθεί και τίποτε άλλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις