Ολυμπιακός: Κοντά σε σούπερ deal με Κρίσταλ Πάλας για Μιλιβόγεβιτς

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 15:58
UPD:16:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας έναντι υψηλότατου τιμήματος, το οποίο οι πληροφορίες προσδιορίζουν σε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

A- A A+

Έτοιμος να αλλάξει... πρωτεύουσα και από την Αθήνα να μετακομίσει στο Λονδίνο είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας έναντι υψηλότατου τιμήματος, το οποίο οι πληροφορίες προσδιορίζουν σε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το mega deal του Θρύλου

Το θέμα επιβεβαιώνει και η διαδικτυακή έκδοση της αγγλικής εφημερίδας Independent, προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή έχουν εστιάσει στο ποσοστό μεταπώλησης που ζητεί ο Ολυμπιακός και το οποίο ανέρχεται σε 20%.

Η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Αλαρντάις, αναζητεί απεγνωσμένα έναν ικανό αμυντικό μέσο μετά την παραχώρηση του Μίλε Γέντινακ στην Άστον Βίλα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία θα πρόκειται για mega deal του Ολυμπιακού, που είχε αγοράσει τον ποδοσφαιριστή έναντι περίπου 2,5 εκ. ευρώ από την Άντερλεχτ και μέσα σε δυόμιση χρόνια κατόρθωσε να (υπερ)δεκαπλασιάσει την αξία του.

Μετά απ΄ αυτόν ποιος;

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς θα αφήσει σημαντικό κενό στη μεσαία γραμμή του πρωταθλητή Ελλάδας, αφού ο 25χρονος αρχηγός του είχε εξελιχθεί όχι απλά σε βασικό αλλά αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, με συνεχή παρουσία στους αγώνες όλων των διοργανώσεων.

Ο «Μίλι» διανύει φέτος την καλύτερη περίοδο της καριέρας του από την ημέρα που έγινε «ερυθρόλευκος». Με 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης του Πάουλο Μπέντο κι εκείνος που σχεδόν ποτέ δεν παίρνει... ρεπό, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αν αποχωρήσει, εναλλακτικές επιλογές θα μπορούσαν να είναι η ενεργοποίηση του Ρομαό, που επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα μετά τον αποκλεισμό του Τόνγκο, αντικατάστασή του με μεταγραφή από το εξωτερικό, προώθηση των Καμπιάσο - Μπουχαλάκη στην ενδεκάδα, επιστροφή Σιώπη ή Κασάμι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις