Στην 2η θέση η ΑΕΚ μετά το «διπλό» στο Βελιγράδι

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 23:30
UPD:23:39
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Παρά τον αποκλεισμό της από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στη διοργάνωση και πήρε τη μεγάλη νίκη.

A- A A+

Σε... τροχιά απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται η ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 69-65.

«Έβρεξε τρίποντα» στην «Χάλα Πιονίρ», με την Ένωση να παίρνει σπουδαίο «διπλό» επί των Σέρβων, να αυξάνει το σερί της σε 8-5 και με την 2η θέση που κατέχει στο 5ο γκρουπ να ονειρεύεται δικαιολογημένα την απευθείας πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης (περνούν οι τρεις καλύτεροι των δύο ομίλων).

Παρά τον αποκλεισμό της από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στη διοργάνωση και πήρε τη μεγάλη νίκη. Με νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τετάρτη θα αυξήσει τις πιθανότητες για να αποφύγει τα play off και να περάσει στον δεύτερο γύρο των νοκ άουτ του Basketball Champions League ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων. 

Κορυφαίος της ΑΕΚ ήταν ο Ρόκο Ούκιτς με 13 πόντους και 8 ασίστ, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκαναν και οι Λαρεντζάκης, ΜακΓκραθ με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα. «Αποκάλυψη» των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Τσαλμπούρης με 10 πόντους σε 23 λεπτά στο παρκέ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις