Μπάσκετ: Νοκ άουτ Σάκοτα και Βασιλειάδης στην ΑΕΚ

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 23:34
UPD:16/01/2017 08:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, επιχειρεί βολή κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Άρης - ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

A- A A+

Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό συνέβη στην ΑΕΚ, που σαν να μην της έφτανε ο χθεσινός αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη, έχασε δύο από τους πιο βασικούς παίκτες της.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν την επομένη του ημιτελικού στο Αλεξάνδρειο Βασιλειάδης και Σάκοτα έδειξαν τραυματισμό και απουσία για διάστημα 15 έως 20 ημέρες.

«Ο Ντούσαν Σάκοτα υπέστη έντονο μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, με μικρή ρήξη του ινώδους δακτυλίου του Ο4-Ο5 δίσκου, στη διάρκεια τη αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Άρη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ και συνεχίζει: 

«Ο Κώστας Βασιλειάδης υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην έξω γαστέρα του δικεφάλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Θα προστατευτεί ο αθλητής και επιμηκυνθεί ο χρόνος αποθεραπείας του με απόφαση του ιατρικού επιτελείου, επειδή προέρχεται από πρόσφατο τραυματισμό σε άλλο σημείο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις