Super League: Νίκησε ΑΕΚ και βροχή ο Παναιτωλικός

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 19:06
UPD:19:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

Ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ 3-2 στον αγώνα... πόλο του Αγρινίου, ύστερα από ένα παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα, η ομάδα του Αγρινίου επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

Οι συγκινήσεις ξεκίνησαν από νωρίς και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό, όταν ο ο Μάρκος Πάουλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ο Μπάρκας τον ανέτρεψε.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου θα μπορούσε να δείξει και την κόκκινη κάρτα, όμως έδωσε κίτρινη στον τερματοφύλακα της Ένωσης και πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόφσκι για το 1-0.

Παρά το «μούδιασμα» η ΑΕΚ αντέδρασε και κατόρθωσε σε σύντομο διάστημα να φτάσει στην ανατροπή: αρχικά στο 22΄ με την κεφαλιά του Αλμέιδα και στο 33΄ με τον Γαλανόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Μύγα.

Ένα λεπτό αργότερα ο ρέφερι της συνάντησης δεν καταλόγισε κλασικό πέναλτι, που έκανε και πάλι ο Μπάρκας ανατρέποντας τον Ρότσα, ο οποίος είχε προλάβει την έξοδο του νεαρού τερματοφύλακα. Αυτονόητο ότι αν καταλογιζόταν η παράβαση, ο Μπάρκας θα έπαιρνε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι ξανάφεραν στο παιχνίδι στα ίσα στο 55΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κούσα ο ξεχασμένος Μάκος ισοφάρισε. Ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου» ήταν μάλιστα εκείνος που έμελλε να υπογράψει και τη μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 82΄, στη βαθιά μπαλιά του Ρότσα, ο Μπάρκας άφησε την μπάλα εκτιμώντας ότι θα καταλήξει άουτ. Αυτή όμως έχασε ταχύτητα, ο Μάκος τη διατήρησε στον αγωνιστικό χώρο και από πλάγια αριστερά έγραψε σε άδεια εστία το τελικό 3-2, αφήνοντας σε βαθιά κρίση τους «κιτρινόμαυρους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις