Με ελλείψεις στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 14:02
UPD:14:03
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Με σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθεί αύριο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλί Σισοκό, ωστόσο, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, τόσο στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην άμυνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πορτογάλος, Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι, ενώ ο παίκτης που ίσως τον αντικαθιστούσε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον δεξιό του τετρακέφαλο. Ως εκ τούτου ο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής.

Επίσης δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε οι διεθνείς, Μανουέλ Ντα Κόστα και Αλεξί Ρομαό (Κόπα Αφρικα), ενώ  εκτός έμειναν τόσο ο τραυματίας, Αλμπέρτο Μποτία, όσο και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ που είναι υπό παραχώρηση.

Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, δεν βρίσκεται στην 18άδα, όπως και ο Τσόρι Ντομίνγκες, που εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τον Μπέντο.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις