Ολυμπιακός: Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ο Σισοκό

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 17:29
UPD:17:33
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλί Σισοκό, από την Άστον Βίλα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

A- A A+

Την απόκτηση του Αλί Σισοκό από την Άστον Βίλα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 29χρονο Γάλλο αριστερό μπακ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα κι αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε έως το τέλος της περιόδου.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλί Σισοκό, από την Άστον Βίλα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Άστον Βίλα.

Ο Αλί Σισοκό γεννήθηκε στις 15/9/1987 στην Μπλουά της Γαλλίας. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Γκενιόν, στην οποία το 2007 πέρασε στην πρώτη ομάδα (22 ματς).

Το καλοκαίρι του 2008 πήγε στη Σετουμπάλ (13 ματς), τον Ιανουάριο του 2009 μετεγγράφηκε στην Πόρτο (15 ματς) και έξι μήνες μετά επέστρεψε στη Γαλλία και εντάχθηκε στη Λιόν, όπου παρέμεινε τρεις σεζόν (93 ματς) και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα.

Το 2012 πήρε μεταγραφή για τη Βαλένθια (25 ματς), το 2014 είχε ένα πέρασμα από τη Λίβερπουλ (15 ματς) και αμέσως μετά κατέληξε στην Άστον Βίλα. Έμεινε 1,5 χρόνο (55 ματς), στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Πόρτο (μόνο 2 ματς), επέστρεψε στην Άστον Βίλα και τώρα παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί 1 φορά με την Εθνική Γαλλίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις