Super League: Πέρασε και από το Περιστέρι ο Πανιώνιος

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:35
UPD:19:37
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι πέτυχε ο Πανιώνιος, για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική και παρέμεινε δεύτερος, μαζί με την Ξάνθη.

Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 20΄ με σουτ του Φούντα που απέκρουσε σωτήρια ο Γκορμπούνοφ, ενώ έφτασαν στο 0-1 τέσσερα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 29΄, όμως ο Ενγκόγκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ατρόμητος στο 32΄, με δυνατό σουτ του Κυριακίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης στο γήπεδο του Περιστερίου, και όταν ξανάρχισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποχρεώθηκε να αποσύρει τον Ενγκόγκ, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου, με τον Μπεν να «αδειάζει» τον Λαζαρίδη αλλά να νικιέται στο τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.

Βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του, ο Γιώργος Κορακάκης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ρίχνοντας στον αγώνα τον νεαρό Λημνιό και τον Ούμπιδες.

Ο Αργεντινός ισοφάρισε στο 49΄ με πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Τζήλος σε χέρι του Οικονόμου, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν άμεσα και ξαναπήραν προβάδισμα στο 59΄, με τον Σαββίδη να σκοράερει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με φάουλ του Μασούντ (απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ) και σουτ του Μπεν (άουτ), ενώ στο τελευταίο τέταρτο ο Ατρόμητος ανέβηκε και πίεσε, αλλά ο Πανιώνιος κράτησε και πανηγύρισε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις