Super League: Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Περιστέρι

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 12:59
UPD:17:06
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δύο αθηναϊκά ντέρμπι που θα διεξαχθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και το Περιστέρι, αντίστοιχα, με το πρώτο να θεωρείται από τα κλασικά της ανώτατης κατηγορίας και το δεύτερο να έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με τους δύο αντίπαλους να μη βρίσκονται μεν σε ιδανική κατάσταση αλλά η ανάγκη της νίκης, καθώς έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, προοιωνίζεται ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» έχουν πολλές απουσίες, καθώς λόγω Κόπα Άφρικα και τραυματισμών ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού που ταξίδεψαν στη «Μαύρη Ήπειρο», τον τιμωρημένο Ιμπάρμπο και τους τραυματίες Μολέντο, Κουτρουμπή, Μέστο, που δημιουργούν «πονοκέφαλο» για την άμυνα. Από την πλευρά της ΑΕΚ, η Ένωση αναζητά την πρώτη νίκη ύστερα από ένα μήνα.  

Στα δυτικά προάστια θα παίξουν δύο από τις πολύ καλές ομάδες των τελευταίων ετών. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Παναθηναϊκό και Ξάνθη, με την ακριτική ομάδα να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός
  • 17:15 Ατρόμητος-Πανιώνιος    
  • 19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις