Super League: Τεράστια νίκη με ανατροπή ο Αστέρας με την ΑΕΚ (3-2)

Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 21:21
UPD:21:25
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-2 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Super League.

Παρά τις κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες οι δύο ομάδες αποζημίωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η λήξη του οποίου βρήκε το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να πανηγυρίζει το σπουδαίο «τρίποντο». Καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματα έπαιξε η αποβολή του Όγκνιεν Βράνιες στο 71΄ , στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ.

Τρίτο ματς χωρίς νίκη για την Ένωση που αν και πήρε το προβάδισμα με τον Πέκχαρτ στο 38΄ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον αγωνιστικό χώρο προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι Αρκάδες, που μερικά 24ωρα νωρίτερα είχαν ηττηθεί στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό, πήραν αυτό που δικαιούταν στο Καραϊσκάκη.

Κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Στανισάβλιεβιτς, προηγήθηκαν στο 66΄ με τον Ιγκόρ, αλλά σχεδόν με τη σέντρα ο Πέκχαρτ και πάλι ισοφάρισε για την ΑΕΚ (68΄). Η αποβολή του Βράνιες στο 70΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να αναζητήσουν περισσότερο το γκολ της νίκης, που τελικά πέτυχαν στο 81΄ με την προβολή του Τσουκαλά μπροστά από τον Γκάλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις