Ν.Δ.: Ασυναγώνιστος στην γκεμπελική προπαγάνδα ο Νίκος Παππάς

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 12:23
UPD:12:52
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποκούμπι του Σόιμπλε στην Ελλάδα».

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε» αναφέρει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: 

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκεμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Ο κ. Παππάς μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε». «Αποτελεί το "αποκούμπι" του Σόιμπλε στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια για πρόωρες κάλπες «φαντασιώσεις του κ. Μητσοτάκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή