Ν. Παππάς: Αποκούμπι του Σόιμπλε στην Ελλάδα η Ν.Δ.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 10:40
UPD:12:30
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς

A- A A+

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε». «Αποτελεί το "αποκούμπι" του Σόιμπλε στην Ελλάδα» πρόσθεσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα απέρριψε τα σενάρια περί εκλογών. «Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... Εκλογές θα γίνουν το 2019» ανέφερε, αποδίδοντας τα σχετικά σενάρια στις επιδιώξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων, ενώ ανέφερε πως ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή.

Ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον Πρωθυπουργό, κατά τη συνάντησή τους, ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε πως «λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή