Μπέντο: Ομάδα με ποιότητα η Οσμανλίσπορ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 17:47
UPD:17:54
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Πάουλο Μπέντο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τη δύναμη του «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πάουλο Μπέντο για να πάρει ο Ολυμπιακός προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Οσμανλίσπορ,  για τη φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Πρόκειται για μια ομάδα η οποία βρέθηκε σε έναν όμιλο όπου για να πάρει την πρώτη θέση θα έπρεπε κυρίως να επικρατήσει της Βιγιαρεάλ. Αυτός ήταν ο κυριότερος αντίπαλος και το κατάφερε δύο φορές, αφού δεν ηττήθηκε σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις. Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα, που κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο τα κατάφερε πάρα πολύ καλά», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.

«Επίσης στο πρωτάθλημα έχει μόνο δύο ήττες. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα, που έχει ποιότητα. Γενικότερα, είναι δύσκολο να παίζουμε με τούρκικες ομάδες, γιατί υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο τουρκικό ποδόσφαιρο και επιπλέον υπάρχουν και όσα συνοδεύουν έναν αγώνα στην Τουρκία», πρόσθεσε ο Μπέντο.

Και κατέληξε: «Η Οσμανλίσπορ διαθέτει δύσκολη έδρα και γι΄ αυτό εμείς πρέπει να είμαστε όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται, να εκμεταλλευτούμε το πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις