Ατρόμητος: Χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 06:02
UPD:06:31
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό στις 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η έφεση που είχαν κάνει οι Περιστεριώτες κατά της πρωτόδικης απόφασης απορρίφθηκε από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κι ως εκ τούτου το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής θα διεξαχθεί με άδειες εξέδρες.

Να υπενθυμιστεί ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Super League με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της φραστικής επίθεσης του προέδρου Γιώργου Σπανού κατά των διαιτητών της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» θα παίξει το «τελευταίο της χαρτί» προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα και ήδη κατέθεσε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, που θα λάβει και την  τελεσίδικη απόφαση για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή (9/12).

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις