«Αυτοκτονίες» για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 22:16
UPD:22:16
REUTERS/Eddie Keogh

Ο λόγος για τη Λίβερπουλ, που έχασε στην έδρα της Μπόρνμουθ 4-3 δεχόμενη το γκολ της ήττας από τον Άκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων

A- A A+

Δύο φορές προηγήθηκε με διαφορά δύο γκολ αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία, κι ας ήταν το σκορ 3-1 υπέρ της ως το 76΄, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Αγγλία. 

Ο λόγος για τη Λίβερπουλ, που έχασε στην έδρα της Μπόρνμουθ 4-3 δεχόμενη το γκολ της ήττας από τον Άκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είχαν προηγηθεί 2-0 με τους Μανέ (20΄) και Όριγκι (22΄), οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Γουίλσον στο 56΄, αλλά στο 64΄ ο Τσαν έκανε το 1-3.

Στο 76ο λεπτό ο Φρέιζερ μείωσε εκ νέου και από εκείνο το σημείο η Λίβερπουλ έπαθε... μπλακ άουτ, αφού ο Κουκ στο 79΄ και ο Άκε γύρισαν το παιχνίδι ανάποδα.

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, που αν και προηγήθηκε της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δεν κατάφερε να διατηρήσει το πρόβαδισμά της ως το τέλος.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ με ωραία λόμπα στο 42΄, αλλά στο 89΄ ο Φελαϊνί, που είχε μπεί στον αγώνα πριν τέσσερα λεπτά, έκανε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός των «ζαχαρωτών», Λέιτον Μπέινς, για το τελικό 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις