«Βασίλισσα» στην Αγγλία η Τσέλσι, άλωσε και το Μάντσεστερ

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 17:01
UPD:17:01
REUTERS/Jason Cairnduff

Η αρμάδα από το Λονδίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά κατόρθωσε να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή

A- A A+

Χωρίς... φρένα παίζει πια η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι «μπλε» πέρασαν με 3-1 από το «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τους «πολίτες».

Η αρμάδα από το Λονδίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά κατόρθωσε να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή.

Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάστηκε την τύχη, αφού στο 57΄ ο Ντε Μπράιν κατόρθωσε από τα 2 μέτρα και σε άδεια εστία να σουτάρει στο δοκάρι του Κουρτουά!

Η Σίτι είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Κέιχιλ στο 45΄, αλλά δύο λεπτά μετά την απίστευτη ευκαιρία του Βέλγου ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε, ο Γουίλιαν διπλασίασε στο 71΄ και ο Αζάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90΄, επιτρέποντας στην Τσέλσι να φτάσει στην όγδοη νίκη στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες της.

Το ντέρμπι χαρακτηρίστηκε από τα επεισόδια που ξέσπασαν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ύστερα από απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό φάουλ του Αγουέρο στον Νταβίντ Λουίς. Ο Αργεντινός αποβλήθηκε, όπως και ο Φερναντίνιο ο οποίος χτύπησε τον Φάμπρεγας

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις