Αυτοκίνητο: Σε συζητήσεις με δυο ομάδες ο Οζιέ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 23:19
UPD:23:23
EPA/NIKOS MITSOURAS

«Δεν είναι μυστικό ότι έχω συνομιλίες με δύο ομάδες και τώρα νομίζω ότι το επόμενο βήμα είναι να συναντήσω τους ανθρώπους τους και να αποκτήσω μια καλύτερη εικόνα για τα σχέδια που έχουν για το μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά ο Οζιέ (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ συζητάει με δύο ομάδες το ενδεχόμενο να οδηγήσει το αυτοκίνητό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 2017, ελπίζει δε να λάβει την απόφαση μετά το Ράλι Αυστραλίας (17-20/11), με το οποίο ολοκληρώνεται η τρέχουσα περίοδος.

Η Volkswagen ανακοίνωσε στις 2 Νοεμβρίου ότι θα αποχωρήσει από το WRC στο τέλος του 2016, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλώσει η φημολογία γύρω από τα μελλοντικά σχέδια του τετράκις (2013-2016) παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο 32χρονος Γάλλος, όπως και οι «ομόσταυλοί» του στη Volkswagen, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Αντρέας Μίκελσεν, έγιναν ξαφνικά διαθέσιμοι, με αποτέλεσμα να τίθενται εν αμφιβόλω κάποιες επιλογές ομάδων που ήταν σχεδόν πλήρεις.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων της Citroën και της M-Sport εξέφρασαν ενδιαφέρον να έχουν τον Οζιέ στο ρόστερ τους για το WRC και ο Γάλλος παραδέχθηκε σήμερα, στο πλαίσιο του Ράλι Αυστραλίας, ότι εξετάζει τις επιλογές.

«Δεν είναι μυστικό ότι έχω συνομιλίες με δύο ομάδες και τώρα νομίζω ότι το επόμενο βήμα είναι να συναντήσω τους ανθρώπους τους και να αποκτήσω μια καλύτερη εικόνα για τα σχέδια που έχουν για το μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά ο Οζιέ.

«Θέλω να κρίνω πριν υπογράψω με οποιονδήποτε, επομένως αυτό είναι το επόμενο βήμα μου. Επίσης να δοκιμάσω το αυτοκίνητο. Είναι σημαντικό να έχω κάποια αίσθηση για το ποιο αυτοκίνητο θα μπορούσα να οδηγώ την επόμενη χρονιά», συμπλήρωσε.

Ρόλο-κλειδί στην απόφασή του θα παίξει η πιθανότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του στους οδηγούς. «Πάντα αναζητώ τον ανταγωνισμό και το να είμαι ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Γάλλος και κατέληξε: «Μια ανταγωνιστική ομάδα και αυτοκίνητο είναι αυτό που θέλω, προκειμένου να μπορώ να έχω το αυτοκίνητο και να συνεχίσω αυτό που έχουμε πετύχει εδώ και μερικά χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις