Netmed κατά ΕΠΑΕ για την ώρα έναρξης των ντέρμπι της Κυριακής

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2005 16:08
A- A A+

Τη διαμαρτυρία της προς την ΕΠΑΕ για τον ορισμό της έναρξης του ντέρμπι των «αιωνίων» και αυτού των «δικεφάλων» την Κυριακή, σε ώρες που συμπίπτουν, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Νetmed.

Όπως αποφάσισε η ΕΠΑΕ, το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα αρχίσει στις 20:30, ενώ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ξεκινήσει στις 19:45.

Aναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Netmed σχετικά με τους ορισμούς των αγώνων της Α’ Εθνικής κατηγορίας της Κυριακής 10 Απριλίου από την ΕΠΑΕ ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι:

1. Η εταιρία μας εξασφάλισε την Κυριακή ένα μαγικό ποδοσφαιρικό απόγευμα προβάλλοντας τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

2. Για λόγους που δεν κατανοούμε η ΕΠΑΕ επιμένει μέχρι και σήμερα να ορίζει τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε ώρα τέτοια, που μεγάλο μέρος του να συμπίπτει με τη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτό παρά:

α) Τις επανειλημμένες επιστολές που η εταιρία μας έχει στείλει στην ΕΠΑΕ ζητώντας αλλαγή ώρας μετάδοσης.

β) Τα έγγραφα αιτήματα και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που για διαφορετικούς λόγους κάθε μια ζητεί να ορισθεί ο αγώνας νωρίτερα.

γ) Παρά το γεγονός ότι δεν επηρεάζονται οι «κλειστές ώρες» που η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ έχουν ορίσει να μη μεταδίδονται τηλεοπτικά αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, για την πλήρη ενημέρωση όλων, οι «κλειστές ώρες» είναι μεταξύ 16:30 με 18:30. Αν οριστεί ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 18:30, όπως ζητούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι, τότε θα ολοκληρωθεί στις 20:30, όπου και θα μπορεί να μεταδοθεί ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η εταιρία μας σε κάθε περίπτωση ελπίζει πως έστω και την τελευταία ώρα η ΕΠΑΕ θα επιτρέψει σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων».

Προτεινόμενα για εσάς