Πέμπτη, 07 Απριλίου 2005 16:08

Netmed κατά ΕΠΑΕ για την ώρα έναρξης των ντέρμπι της Κυριακής

Τη διαμαρτυρία της προς την ΕΠΑΕ για τον ορισμό της έναρξης του ντέρμπι των «αιωνίων» και αυτού των «δικεφάλων» την Κυριακή, σε ώρες που συμπίπτουν, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Νetmed.

Όπως αποφάσισε η ΕΠΑΕ, το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα αρχίσει στις 20:30, ενώ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ξεκινήσει στις 19:45.

Aναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Netmed σχετικά με τους ορισμούς των αγώνων της Α’ Εθνικής κατηγορίας της Κυριακής 10 Απριλίου από την ΕΠΑΕ ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι:

1. Η εταιρία μας εξασφάλισε την Κυριακή ένα μαγικό ποδοσφαιρικό απόγευμα προβάλλοντας τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

2. Για λόγους που δεν κατανοούμε η ΕΠΑΕ επιμένει μέχρι και σήμερα να ορίζει τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε ώρα τέτοια, που μεγάλο μέρος του να συμπίπτει με τη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτό παρά:

α) Τις επανειλημμένες επιστολές που η εταιρία μας έχει στείλει στην ΕΠΑΕ ζητώντας αλλαγή ώρας μετάδοσης.

β) Τα έγγραφα αιτήματα και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που για διαφορετικούς λόγους κάθε μια ζητεί να ορισθεί ο αγώνας νωρίτερα.

γ) Παρά το γεγονός ότι δεν επηρεάζονται οι «κλειστές ώρες» που η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ έχουν ορίσει να μη μεταδίδονται τηλεοπτικά αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, για την πλήρη ενημέρωση όλων, οι «κλειστές ώρες» είναι μεταξύ 16:30 με 18:30. Αν οριστεί ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 18:30, όπως ζητούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι, τότε θα ολοκληρωθεί στις 20:30, όπου και θα μπορεί να μεταδοθεί ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η εταιρία μας σε κάθε περίπτωση ελπίζει πως έστω και την τελευταία ώρα η ΕΠΑΕ θα επιτρέψει σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων».