Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ απειλεί το αήττητο της ΑΕΚ

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 08:24
UPD:08:32
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στις 20:00 στο κλειστό της Πυλαίας και απειλεί την Ένωση με την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

A- A A+

Στην έκτη αγωνιστική εισέρχεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και στο πρόγραμμα το παιχνίδι που δεσπόζει είναι εκείνο ανάμεσα στους «Δικέφαλους».

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στις 20:00 στο κλειστό της Πυλαίας και απειλεί την Ένωση με την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Φάλκερ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ιβάνοβιτς. Από την άλλη πλευρά, τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ενισχύσει ο Πέινερς.

Στη Λευκάδα θα διεξαχθεί ένα άλλο ντέρμπι, με τη γηπεδούχο Δόξα να υποδέχεται την επίσης νεοφώτιστη Κύμη, ενώ ο Προμηθέας Πατρών, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα, περιμένει το Λαύριο.

Το Ρέθυμνο δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην έδρα του απέναντι στα Τρίκαλα, ενώ ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να φιλοξενούν τους Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσό Ρόδου, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • 17:00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα            
  • 17:00 Προμηθέας Π.-Λαύριο       
  • 17:00 Δόξα Λευκάδας-Κύμη         
  • 17:00 Κόροιβος-Άρης              
  • 20:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις