Πανηγυρίζει ο Φάρατζ για τη νίκη Τραμπ

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 12:39
UPD:12:41
REUTERS/NEIL HALL

Ο Φάρατζ συνόδευσε το μήνυμά του με ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Τραμπ να τον συγχαίρει δημόσια για τη «σπουδαία δουλειά» του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στη Βρετανία

A- A A+

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ εξέφρασε ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο απερχόμενος ηγέτης του ευρωφοβικού και αντιμεταναστευτικού κόμματος UKIP στη Βρετανία.

«Δίνω τη σκυτάλη στον Ντόναλντ Τραμπ. Πολλά συγχαρητήρια. Κάνατε μια γενναία εκστρατεία» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Φάρατζ, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Φάρατζ συνόδευσε το μήνυμά του με ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Τραμπ να τον συγχαίρει δημόσια για τη «σπουδαία δουλειά» του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στη Βρετανία.

«Φαίνεται ότι το 2016 θα είναι η χρονιά δύο μεγάλων πολιτικών επαναστάσεων. Νόμιζα ότι το Brexit ήταν κάτι σπουδαίο. Λοιπόν, φαίνεται ότι προσανατολιζόμαστε προς κάτι ακόμη σπουδαιότερο», ανέφερε ο Φαρατζ σε δηλώσεις του τις πρώτες πρωινές ώρες κι ενώ διαφαινόταν η νίκη του Τραμπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή